Kuchnia PRL-u w Chicago. Czesław radzi, jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony - Czesław Chodkowski

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 47,50 zł 47.50
Cena w innych sklepach: 56,00 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Graf-ika
Kod produktu: E5E7-64403

Opis

Autor: 
Czesław Chodkowski
Wydawnictwo:  Graf-ika
Rok wydania: 2016
Oprawa: twarda
Liczba stron: 312
Format: 14.0 x 23.3 cm
Numer ISBN: 978-83-65239-08-2

 

Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony.

  • Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery.
  • Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Producenci
Nowości
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl