Historie kuchenne o miłości, rodzinie i sile tradycji. Czym chata bogata - Barbara Czaykowska-Kłoś
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Autor: | Barbara Czaykowska-Kłoś | |
Wydawnictwo: | Bernardinum | |
Rok wydania: | 2020 | |
Oprawa: | twarda | |
Liczba stron: | 272 | |
Format: | 24.0 x 23.0 cm | |
Numer ISBN: | 978-83-8127-505-7 |
Bogactwo smaków, wiedzy, mnóstwo ciepła i humoru...
To można znaleźć w drugiej części Historii kuchennych.
Motywem przewodnim pierwszego tomu Historii kuchennych wspomnienia autorki, rodzinne historie i smaki, które jak u Prousta przenoszą w bliską sercu przeszłość.
Drugi tom powstał z podobnej potrzeby, chociaż tęsknota do dawnych smaków i wspomnień wzbogaciła się o niewyobrażalną miłość do dzieci, wnuków, piesków, kotków, ptaków, drzew...
Porady, zdrowe mikstury, niezwykłe nalewki, potrawy, które przenoszą do dawnych zabawnych lub smutnych historii i te, które pomagają nakarmić największego niejadka.
Opinie o produkcie (0)
