Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa - Elżbieta Kiewnarska (reprint wydania z 1928 r.)

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 18,00 zł 18.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 5
Producent: Graf-ika
Kod produktu: ED4F-745DD

Opis

Autor:  Elżbieta Kiewnarska
Wydawnictwo:  Graf-ika
Rok wydania: 2020
Oprawa: miękka
Liczba stron: 32
Format: 14.5 x 24.0 cm
Numer ISBN: 978-83-66617-05-6

 

Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa. 40 staropolskich przepisów na różne sposoby przygotowywania wędlin i wszelakich mięs. Są tu porady, jak zrobić domowej roboty szynki, kiełbasy, salcesony, balerony, kiszki pasztetowe, a także wędzone kaczki, gęsinę i oczywiście smalec i serdelki. Wszystkie przepisy opisane prosto i przystępnie.

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Producenci
Nowości
Białowieża szeptem - Anna Kamińska
Białowieża szeptem - Anna Kamińska
33,50 zł
szt.
Supraśl 1913 - praca zbiorowa
Supraśl 1913 - praca zbiorowa
80,00 zł
szt.
Sonda
Przy zakupie książki kieruję się przede wszystkim:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl