Kulinaria, książki kucharskie

Tradycyjne wędzenie - wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny, dziczyzny, drobiu, ryb i serów - Eleonora Trojan, Julian Piotrowski

Tradycyjne wędzenie - wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny, dziczyzny, drobiu, ryb i serów - Eleonora Trojan, Julian Piotrowski
Tradycyjne wędzenie - wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny, dziczyzny, drobiu, ryb i serów - Eleonora Trojan, Julian Piotrowski

Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia z dokładnymi recepturami. Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody wędzenia, prawidłową budowę wędzarni, właściwości różnych rodzajów drewna do wędzenia oraz sprawdzone receptury.

Dostępność: brak towaru

Cena:

29,90 zł

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Producenci
Sonda
Przy zakupie książki kieruję się przede wszystkim:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl