Chleb. Domowe wypieki to bułka z masłem - Martin Johansson

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 44,50 zł 44.50
Cena w innych sklepach: 53,00 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Autor:  Martin Johansson
Wydawnictwo:  Prószyński
Rok wydania: 2021
Oprawa: twarda
Liczba stron: 256
Format: 19.5 x 23.5 cm
Numer ISBN: 978-83-8234-316-8

 

Przepisy, techniki i… drogi na skróty.

Obejmująca prawie sto przepisów na różnego rodzaju wypieki księga to dzieło piekarza-amatora Martina Johanssona, który na chlebie zjadł zęby - dosłownie! Twarde, miękkie, krótsze, dłuższe, jasne, ciemne, kwaśne, słodkie… i do tego łatwe w przygotowaniu, bo praktyczne rady autora pokazują, że piec można jednocześnie smacznie i prosto. A wszystko to opatrzone pięknymi ilustracjami, które zachwycą zarówno sezonowego entuzjastę, jak i starego wyjadacza.

„Pieczenie chleba to zjawisko skomplikowane i wielowymiarowe. Można postrzegać je jako coś, co trzeba zaplanować z wyprzedzeniem i na co należy zarezerwować sobie czas, jak na przykład na partyjkę golfa czy wieczorne zajęcia z hiszpańskiego. Z drugiej strony możemy traktować je jak zwykłą część codziennego życia - coś, co robimy zawsze, ale po trochu”.

(cytat z książki)

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Producenci
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl